93 10 90 90
Bygnings film

Solfilm i vinduer på kontoret, hjemmet og butikkens udstillings vinduer bliver stadig mere populært.

Herunder kan du se hvorfor og hvilke fordele du kan opnå.

Privatliv - De fleste har nok prøvet at forbipasserende på gaden eller naboen kaster et nysgerrigt blik gennem dine stuevinduer. Hvis du ikke vil dele privatlivet med andre, kan du med fordel få monteret en solfilm. De fleste typer solfilm lader dig se ud af dine vinduer, men ikke ind af dem.

Varmedæmpning - Solfilm med varmedæmpende effekt bliver brugt i stor udstrækning, både på kontorer med store vinduer, i ovenlys vinduer eller i den private bolig. Solfilm lader lyset trænge ind, med blokerer for solvarmen.

Lysdæmpning - En mørktonet solfilm dæmper solens blændende stråler og gør det nemmere for dig at se fjernsyn eller computerskærmen uden genskin.

 

Afskærmning - En matteret solfilm bruges ofte som afskærmning eller makeringer på glas skillevægge. Det gør kontoret mere privat og giver mulighed for større koncentration. Kan med fordel også give mere privatliv i den private bolig.

Indbrudssikring - Gør det svære for tyven at komme ind til dine værdier. Montering af en klar solfilm på dine ruder, gør at glassplinter vil blive holdt sammen og besværliggør indbrud.